» Electro import «


Produse stoc » Sisteme supraveghere, alarme si interfoane


produse/default.jpg Modul universal de alarmate GSM

Modul universal de alarmare  GSM   tip  “ODECO”

  Modulul pentru alarmare realizeaza apelarea automata catre orice telefon mobil sau fix, atunci cand sistemul de alarma la care este conectat declanseaza. El poate fi utilizat atat la sistemele de alarma fixe (de locuinta si industriale) sau mobile, cat si la sisteme simple (Ex.: deschiderea unei usi, apasarea unui buton, etc.).
  Modulul de alarmare este format dintr-un emitator GSM cu SIM (Vodafone, Cosmote, Orange) cu acumulator si incarcator ( 220 VAC sau 12 VDC) si dintr-un releu de conectare la sistemul de alarma.   Sistemul poate functiona autonom circa 14 zile, dupa care telefonul GSM  trebuie reancarcat .
  Releul de conectare, activeaza emitatorul GSM la inchiderea unui contact (Ex.: buton, switch limitator cursa,  etc.) sau un semnal electric de circa 12 VAC sau DC. La activarea emitatorului GSM acesta apeleaza un numar de telefon mobil sau fix ales (prestabilit) de utilizator. In cazul in care numarul apelat este ocupat emitatorul  repeta apelarea. Apelatul va vedea pe telefonul propriu ca alarma a fost declansata si deschizand telefonul va putea auzi ce se petrece in zona modulului de alarmare GSM..  Dupa inchidera telefonului apelat,  sistemul trebuie resetat manual apasand de doua ori pe butonul verde al mobilului sau prin declansarea semnalului de alarmare de doua ori.
   Modulul de alarmare contine si un telefon GSM tip NOKIA care poate fi folosit si ca telefon GSM normal si este livrat inclusiv cu un senzor mecanic care poate fi atasat de exemplu la o use care prin deschidere va activa modulul care va apela telefonul proprietarului. Sistemul este eficient, usor de instalat si utilizat, este multifunctional si fiabil.
 
SETAREA MODULULUI
1.Se introduce in mobil o cartele SIM  valabila.
2. se seteaza mobilul : ora si data
3. se formeaza numarul de tel. care doriti sa fie sunat in caz de alarmare
4. se verifica daca numarul apelat este corect.
5.se ataseaza chargerul la mobil si relleul in orificiul pentru casca al mobilului
6.se conecteaza releul la sursa de alarmare :
          A) In cazul in care sursa de alarmare este un semnal electric de circa 12Vac sau dc , atunci firele de la sursa de alarmare se conecteza cu papuci la lamelele releului  notate 85  si 86  ( care sunt paralele si opuse)
          B) In cazul in care sursa de alarmare este doar un  contact electric care la alarmare se inchide  atunci papucii care vin de la acest contact se conecteaza la lamele releului notate cu 30 si 87 ( care sunt opuse si perpendiculare)
 Atentiune mare !!!  In cazul in care conectati semnalul electric de alarmare la lamelele  30 si 86  telefonul mobil va fi distrus , deoarece curentul electric va intra direct in tel. mobil , acesta ne avand nici o protectie pentru o astfel de greseala.
7. se apasa te tasta verde de apelare a tel mobil pana apare pe ecran ultimul numar care a fost apelat ( si care este nr de tel care doriti sa fiti apelat  in caz de alarmare)
8.  acum sistemul este setat si operational
9.  pentru siguranta puteti declansa alarma si verificati operarea corecta a sistemului ,
10.  resetati din nou telefonul apasand de doua ori pe tasa verde pana ce apare pe ecran din nou ultimul numar apelat
11. este indicat sa lasati chargerul conectat la tel. mobil pentru a fi sigur ca acesta este mereu incarcat.

 

 190 RON / BUC.
produse/INTERPHON.JPG INTERFON MULTIPLU PRIN RETEA ELECTRICA

 MODEL:  SOUTHWESTERN BELL  S60188 FABRICATE DE         

NU NECESITA CABLURI DE LEGATURA INTRE APARATE.. TRANSMISIA SE FACE PRIN RETEAUA ELECTRICA DE ALIMENTARE 220V . SAU DACA RETEAUA ELECTRICA ESTE FOARTE PARAZITATA  SE POT CONECTA  CU CABLURI DE LEGATURA.

SE POT MONTA ORI CITE APARATE DORITI,  AVIND 3 BENZI DIFERITE, CARE POT FORMA 3 GRUPE DE INTERFOANE SEPARATE.

ARE FUNCTIE DE INTERFON SI DE MONITORIZARE AUDIO

SW BELL S60188 Wireless Intercom

Vorbiti intre camere fara a instala cabluri suplimentare.
Ideal pentru a supraveghea camera copiilor
Blocarea butonului de transmisie asigura transmisia continua.
2-channel/2-station
Foloseste reteaua electrica pentru a trimite semnalul FM.

Pachetul contine 2 interfoane,si pretul este / pachet

IN CAZUL IN CARE RETEAUA ELECTRICA ARE PARAZITI TTREBUIESC FOLOSITE INTERFOANE MODIFICATE CARE SE LEAGA INTRE ELE CU CABLU.COSTUL LOR ESTE DE  24,99 RON/SET19.99 RON/SET


XHTML/CSS Valid !      Copyright © 2007 SC ODEROM SRL . Toate drepturile rezervate SC ODEROM SRL .